Nyåpningen av Mykjemeir Raw

I slutten av august hadde vi nyåpning her på Mykjemeir Lysaker. Nyåpningen markerte starten på et fornyet og enda bedre selskap. 
Mange kjente fjes var til stede på nyåpningen: (f.v) Lis Pedersen Strøm, Jeanette Roede og Marita Engzelius

Med oss på laget har vi fått prestasjonsspesialisten RAW performance. Det nye selskapet heter nå Mykjemeir RAW. 

Mykjemeir vil fortsette som tidligere ­med å være din personlige trener, som hele tiden etterstreber opplevelsen av mestring, utvikling og ikke minst måloppnåelse. Kvalitet og utvikling står sterkt hos oss, og vi skal sørge for å gi deg enda flere gode opplevelser innenfor trening og fysisk aktivitet.

RAW har sitt spesialfelt på mental trening, som handler om å styrke de ferdighetene som vi vet øker prestasjoner. Dette er selvtillit, motivasjon, viljestyrke, fokus og ikke minst mestring av negativt stress. RAW bruker kun dokumenterte metoder, og ­det betyr resultater. Har du lyst til å lese mer om RAW, velger du mental trening på www.mykjemeirraw.no.

Stikk gjerne innom oss for å hilse på våre nye kollegaer. De jobber med mange spennende mennesker og vi er sikker på at du vil få en givende prat! 

Nyåpningen var en suksess, med mange spennende aktiviteter og forelesninger! Vi satt veldig stor pris på alle som kom og delte denne markeringen med oss. Vi vil fortsette utviklingen og håper DU vil ta del i den! Velkommen til oss! 

Under kan du se noen bilder fra nyåpningen.

The Mental Challenge fra nyåpningen av Mykjemeir Raw: På bildet ser vi Rønnaug Alsgaard som går på glødende kull 

Mange interessante foredrag:  Ronny Døhli (Daglig leder Mykjemeir)  og Cecilie Ystenes (Daglig leder Raw) snakket om samspillet mellom fysisk- og mental trening.

Uten mat og drikke, duger utøveren ikke: Mia Eckhoff stod for den sunne maten med en aldeles nydelig smak.Foto ble levert av: Lars Erik O. Bakken